Partizan: Hvala i srećno, Vlado

Izvor: B92, 21.Jun.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Hvala i srećno, Vlado

Košarkaški klub Partizan potvrdio je da će u narednoj sezoni imati novog trenera, posle rastanka sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Vladimirojm Jovanovićem.

Jovanović je sa Partizanom potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu koji je na kraju ove sezone istekao.

"Klub je izuzetno ponosan na mladog stratega koji je izrastao u pravog stručnjaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tokom dve sezone Jovanović je u trofejnu salu u Humskoj doneo ukupuno pet trofeja i pored velikih pritisaka i ogromnog tereta koji je nosio, i tako potvrdio pravi izbor našeg kluba. Nastavio je šampionski niz prvaka države, Kupa Radivoja Koraća, Jadranske lige i vodio je 'crno-bele’ u najelitnijem evropskom takmičenju”, kaže se u saopštenju Partizana.

U saopštenju se dodaje da je Jovanović sa pet osvojenih trofeja, kao šef stručnog štaba, na drugom mestu u istoriji Partizana.

"Kao trener mlađih kategorija i kao pomoćni trener prvog tima ostavio je dubok trag tokom 16 godina rada u našem klubu. Košarkaški klub Partizan se zahvaljuje Vladi na svemu što je pokazao, na uloženom trudu, energiji i posvećenosti. Želimo mu mnogo uspeha u nastavku trenerske karijere koja zaslužuje da ide samo uzlaznom putanjom”, ističe se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđušić: Ponosan i spreman za Srbiju

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2012

Oduvek je bio veliki talenat, član zlatne generacije &91, učesnik svih okupljanja najperspektivnijih igrača Evrope... Međutim, s obzirom na to koliko je tiho došao u Humsku, eksplozija Danila Anđušića u minuloj sezoni još odjekuje. Nema dileme, on je Partizanovo otkrovenje sezone.. – Biti...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Partizan potvrdio odlazak Jovanovića

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2012

Partizan je potvrdio da dosadašnji trener Vladimir Jovanović u sledećoj sezoni neće voditi crno–bele.. Na sajtu šampiona Srbije navodi se da je Jovanović sa Partizanom potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu koji je istekao na kraju sezone.. – Tokom dve sezone Jovanović je u trofejnu salu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Partizan se oglasio saopštenjem: Vlado, hvala ti za sve!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2012

Partizan i Vlada Jovanović su posle dve godine raskinuli ugovor. Mladi stručnjak je crno–belima podario pet trofeja, oni njemu omogućili prvi samostalni trenerski angažman, ali je ipak došlo do razlaza dve strane.. Jovanović već ima brojne primamljive ponude, ali se još čeka ime kluba. Za...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.