Gojković sa mesta kapitena na poziciju trenera u Jadranu

Izvor: Blic, 21.Jun.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković sa mesta kapitena na poziciju trenera u Jadranu

Bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore Vladimir Gojković preuzeće kormilo Jadrana nakon Olimpijskih igara, potvrđeno je iz uprave hercegnovskog kluba.

Gojković će se iz uloge kapitena prebaciti na mesto šefa stručnog štaba, što je samo jedan veliki plus za nastavak uspeha crnogorske ekipe.

"Doneo sam definitivnu odluku da po završetku Olimpijskih igara završim svoju igračku karijeru, sa željom da i dalje ostanem u vaterpolu. Klub mi je ponudio mesto prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenera, što je u ovom trenutku veliki izazov i prilika za mene, na čemu sam izuzetno zahvalan. Dogovorili smo se da moje trenerske obaveze započnu od 1. septembra 2012. s obzirom na to da ovog leta želim biti maksimalno posvećen pripremama reprezentacije i nadam se uspešom nastupu na Olimpijskim igrama u Londonu - izjavio je za "Vijesti” Gojković.

Pomoćni treneri će obavaljati posao dok Gojković bude na londonskoj turneji , ali će bivši vaterpolista Srbije i Crne Gore odmah po dolasku preuzeti posao.

"Kao klub možemo biti jako ponosni na činjenicu da je Vladimir Gojković nakon 15 prvoligaških sezona, od kojih je 13 proveo u svom matičnom klubu Jadranu, te za svoj klub osvojio isto toliko trofeja (sedam titula prvaka države, četiri nacionalna Kupa i dvije Jadranske lige), ostao veran klubu, te kao trener nastavlja tamo gde je započeo i završio svoju igračku karijeru”, saopštili su iz kluba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.