Panter bez osmeha objasnio koš za pobedu

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 23:14

Panter bez osmeha objasnio koš za pobedu

Košarkaši Partizana pobedili su Real Madrid sa 89:87 u prvoj utakmici plej-ofa Evrolige i tako napravili brejk u Madridu.

Junak pobede crno-belih je bio Kevin Panter koji je pogodio trojku na 0,4 sekunde do kraja .

Posle meča je bio bez osmeha, iako je apsolutno heroj, jer je svestan da je posao daleko od obavljenog.

"Velika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobeda na strani, bilo je preuzimanje i došao sam na svoju poziciju i pogodio, sada smo na sjajnoj poziciji, ovo je samo prva utakmica imamo još mnogo toga da uradimo", rekao je junak pobede Partizana Kevin Panter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trojka Partizanovog Durenta za brejk u Madridu VIDEO

Izvor: B92, 25.Apr.2023

Košarkaši Partizana napravili su brejk u Madridu, pošto su pobedili Real...Crno-beli su odigrali odličanneč u Madridu, nekoliko puta vodili, stizali vođstvo i na kraju na najbolji način uspeli da slave...Ključnu trojku za pobedu postigao je Kevin Panter za 89:97, psole koje je realu ostalo 0,6...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.