PRED DOLAZAK PARTIZANA: Panata nastavila savršen niz u Grčkoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 20:11

PRED DOLAZAK PARTIZANA: Panata nastavila savršen niz u Grčkoj

Težak posao očekuje crno-bele.

Košarkaši Panatinaikosa slavili su na gostovanju Lavriji 92:76 (25:16, 21:15, 26:23, 20:22) u meču 14. kola šampionata Grčke i napravili dobru uvertiru pred dolazak Partizana u meču 22. kola Evrolige.

"Zeleni" su tako produžili savršen niz u domaćem prvenstvu pošto imaju 14 pobeda.

Joanis Papapetru je odigrao prvi meč posle pauze od tri meseca i imao je sasvim solidan učinak. Bivši igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana je postigao sedam poena, bez promašaja iz igre (2/2 za dva i 1/1 za tri poena).

Najbolji u ekipi trenera Ergina Atamana bio je Kostas Adetokumbo sa 16 poena, dok su po 12 ubacili Marijus Grigonis, Kendrik Nan i Dimitrios Moraitis.

Najefikasniji u timu Lavrija bio je Ksavijer Kastanjeda sa 18 poena.

Duel Panatinaikosa i Partizana se igra u petak od 20.15 u OAKA areni.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.