POSLE TRILER MEČA: Džikić GRMEO na svoje igrače i organizatore, ali hvalio Partizan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE TRILER MEČA: Džikić GRMEO na svoje igrače i organizatore, ali hvalio Partizan (VIDEO)

Budućnost u finalu ABA Superkupa.

Aleksandar Džikić, trener Podgoričana, zamerio je organizatorima zbog gustog rasporeda u ABA Super Kupu. On je posle trijumfa svog tima u polufinalu protiv Partizana bio ljut na konferenciji za medije.

LIVE: Post-game press conference | @PartizanBC - @KKBuducnostVOLI 87:90 #ABASuperCup https://t.co/bmUkF5QISO

— ABA Liga (@ABA_League) September 22, 2018

- Bili smo nešto malo sretniji. Generalno, Zagorac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je probao da izvadi onu loptu, dobili smo tri poena iz tog napada. Partizan ima potencijala, dobro igraju. Dok nema agresivnosti imaju dosta oružja u napadu, mogu sa dva pleja, mogu sa Zagorcem na „četvorci”. Nismo ni očekivali ni da budemo u ne znam kakvoj formi u Laktašima. Nama je i dalje prvi cilj da se neko ne povredi. Tri utakmice u četiri dana, previše je. Ovo nisu festivalske utakmice, bilo je energije u svim mečevima. Možda su u previše takmičarske u ovom momentu, ali dobro. Nekim stvarima nisam zadovoljan. Možda očekujem previše. Nadam se da će biti bolje kad počne liga- rekao je Džikić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.