Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2014, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJE PRED DUEL SA PARTIZANOM: Budućnost dovela srpskog reprezentativca

Podgorička Budućnost je brzopotezno našla zamenu za otpuštenog Vilija Šihija i to u vidu povremenog srpskog reprezentativca Ivana Paunića.

Ovu vest je medijima potvrdio Paunićev menadžer Miško Ražnatović koji je otkrio da će njegov štićenik potpisati ugovor do kraja sezone sa trenutno drugoplasiranim timom ABA lige.
Paunić će najverovatnije debitovati za svoj novi tim već u nedelju kada Budućnost gostuje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizanu u beogradskom Pioniru.
27-godišnji bek šuter je u prethodnom delu sezone igrao za Astanu iz Kazahstan, a tokom karijere koju je započeo u Partizanu nastupao je još i za Mega Ishranu, Mornar, Vojvodinu, Ostende, Aris, Nižnji Novgorod, Virtus, Azovmaš, Lagun Aro i Fuenlabradu.
Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. godine.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Samardžiski pojačao MZT Skoplje

Izvor: B92, 18.Dec.2014

Bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde Predrag Samardžiski pojačao je MZT Skoplje, objavio je njegov menadžer Miško Ražnatović...Za sada nije poznato na koji vremenski period je Samardžiski potpisao ugovor, ali će svakako biti veliko pojačanje makedonskom klubu...Samardžiski je u dosadašnjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.