Samardžiski pojačao MZT Skoplje

Izvor: B92, 18.Dec.2014, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samardžiski pojačao MZT Skoplje

Bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde Predrag Samardžiski pojačao je MZT Skoplje, objavio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

Za sada nije poznato na koji vremenski period je Samardžiski potpisao ugovor, ali će svakako biti veliko pojačanje makedonskom klubu.

Samardžiski je u dosadašnjem delu sezone igrao za TED Ankaru, koju je napustio prošle nedelje.

Makedonski reprezentativac je profesionalnu karijeru započeo u Partizanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a potom je igrao za FMP, Olin, Lijetuvos Ritas, Crvenu zvezdu i Mersin.

MZT posle 12 kola u ABA ligi ima četiri pobede i osam poraza i trenutno drži 12. mesto na tabeli regionalnog takmičenju u konkurenciji 14 timova.

Samardžiski bi u dresu novog kluba trebalo da debituje u ponedeljak, kada MZT dočekuje Crvenu zvezdu, u utakmici koja će označiti kraj prvog dela regularnog dela sezone.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samardžiski se vratio u domovinu

Izvor: MVP.rs, 19.Dec.2014, 00:37

MZT je angažovao vredno pojačanje...Jedan od klubova koji praktikuju da tokom sezone dovede i otpusti veliki broj košarkaša je i makedonski MZT, a poslednje pojačanje za skopski klub je Predrag Samardžiski (28, 216). Ovu vest je objavio njegov menadžer, Miodrag Ražnatović, na svom Tviter profilu...Samardžiski...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.