PITANJE KOJE MUČI GROBARE POSLE POBEDE NAD REALOM: Evo šta to još treba Partizanu da OSIGURA TOP8

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 23:48

PITANJE KOJE MUČI GROBARE POSLE POBEDE NAD REALOM: Evo šta to još treba Partizanu da OSIGURA TOP8

Računica je jasna.

Košarkaši Partizana savladali su Real Madrid u 32. kolu Evrolige, napravili veliki korak, ali još uvek nisu osigurali TOP 8 fazu .

Grobare najviše zanima šta je potrebno da bi se obezbedio plej-of?

Ostalo je još da crno-beli ostvare samo još jednu pobedu u preostala dva kola ligaškog dela takmičenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Bez obzira na sve ostalo, na druge rezultate, Partizan bi još jednom pobedom u predstojeće dve utakmice obezbedio plasman među osam najboljih ekipa.

Sledeća šansa je već 7. aprila kada beogradski tim gostuje neugodnom Monaku, a ukoliko tu ne slavi, onda će sedam dana kasnije ugostiti Panatinaikos u Beogradu.

U drugom slučaju bi mogli da prođu i sa oba poraza, i protiv Monaka i Panatinaikosa, ali bi Baskonija i Žalgiris morali da izgube makar jedan od dva preostala meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan večeras nije u Top 8 zbog najmlađeg kapitena u svojoj istoriji! Evo šta je potrebno Valjku za plej-of Evrolige!

Izvor: 24sedam.rs, 31.Mar.2023

Crno-beli apsolutno sve drže u svojim rukama i biće senzacija ako ne budu u plej-ofu elitnog takmičenja

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.