Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2023, 21:33

PETARDA PARTIZANA U HUMSKOJ: Crno-beli razbili Šerif pred svojim navijačima i obezbedili evropsko proleće! (FOTO)

Izvanredna utakmica ovih mladića Omladinski tim Partizana ostvario je neverovatan preokret i senzacionalnu pobedu nad Šerifom u drugom meču plej-ofa Lige mladih. Nakon poraza od 2:0 u Moldaviji, crno-beli su na domaćem terenu pokazali izuzetnu igru i slavili rezultatom 5:2 (3:0), čime su obezbedili prolazak u narednu fazu takmičenja. Uzbudljiva utakmica u Humskoj bila je ... Read more
The post PETARDA PARTIZANA U HUMSKOJ: Crno-beli razbili Šerif pred svojim navijačima i obezbedili evropsko proleće! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladinci Partizana se plasirali u nokaut fazu fudbalske UEFA Lige mladih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2023

Omladinci Partizana plasirali su se u šesnaestinu finala fudbalske UEFA Lige mladih pošto su u revanš meču drugog kola pobedili moldavski Šerif rezultatom 5:2.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Svi smo verovali, mi smo Partizan!" Crno-beli blistaju posle plasmana u 1/16 finala Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 10:56

Izvanredna partija tima iz Humske...Omladinska selekcija Partizana savladala je ekipu Šerifa rezultatom 5:2, na domaćem terenu, u UEFA takmičenju Liga mladih i time nadoknadila dva gola zaostatka iz Moldavije i prošla u 1/16 finala...Bogdan Mirčetić je postigao jedan pogodak, a po dva su dali Dušan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.