PEŠIĆ NEMA DILEMU: Partizan i Zvezda treba da igraju u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 17:30

PEŠIĆ NEMA DILEMU: Partizan i Zvezda treba da igraju u Evroligi

Čelnik Bajerna jasan.

Generalni direktor Bajerna Marko Pešić izjavio je da ne vidi razlog zašto Partizan i Crvena zvezda ne bi bili deo Evrolige u budućnosti.

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.30 sati gostuju Bajernu iz Minhena u utakmici 27. kola Evrolige.

- Ne znam da li se Partizan ili Zvezda brinu, ali ovako kako oni rade i šta su napravili u zadnje dve ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri godine u strukturi kluba, u razvijanju. Ja ne gledam samo sportski rezultat nego i marketing, sponzore, kako se klub razvija, to je sve po nekom mom ukusu, subjektivno gledano. Ako nastave tako da se razvijaju, ja ne vidim zašto oni ne bi bili u Evroligi i ubuduće - izjavio je Pešić za Sportklub.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.