PARTIZANU U GOSTE DOLAZI TSC: Ulaz je besplatan, ali postoje uslovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 14:49

PARTIZANU U GOSTE DOLAZI TSC: Ulaz je besplatan, ali postoje uslovi

Tim iz Bačke Topole je jedini ove sezone uspeo da izađe sa terena neporažen iz duela sa crno-belima u Srbiji.

 Fudbalski klub Partizan saopštio je da će biti besplatan ulaz za sve navijače na meču 16. kola Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a, koji će biti odigran u subotu, 25. novembra od 18.30 časova.

U saopštenju se dodaje da će svi gledaoci morati da imaju svoje besplatne ulaznice, koje se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od četvrtka mogu preuzeti u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu.

- Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti/preuzeti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca. Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u subotu od 14 časova i odvijaće se do početka utakmice. Na dan utakmice preuzimanje ulaznica biće isključivo na blagajnama stadiona  Partizana. Sezonske ulaznice Partizana za sezonu 2023/2024. važiće i za ovu utakmicu - navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

Partizan je trenutno prvi na tabeli SLS sa 40 bodova, dok je TSC treći sa 26. U prvom kolu SLS, koje je odigrano 29. jula, TSC i Partizan odigrali su u Bačkoj Topoli bez pobednika, 3:3.

Ovo je bio jedini remi "crno-belih" u dosadašnjem delu sezone u SLS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.