PARTIZAN U TREĆEM ŠEŠIRU Crno-beli saznali potencijalne rivale na žrebu

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN U TREĆEM ŠEŠIRU Crno-beli saznali potencijalne rivale na žrebu

Odigrani su svi mečevi revanša poslednjeg kola kvalifikacija ta Ligu Evrope. Poznato je svih 48 timova koji će u petak od 13 časova da se nađu u žrebu koji je na programu u Monaku.
U petak od 20:45 igraju Bolonja – SPAL, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.90.
Među njima je i Partizan koji se nalazi u trećem šeširu. To znači da crno-beli neće moći da igraju protiv Sent Etjena, Karabaga, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Fejnorda, Hetafea, Espanjola, Malmea, Standarda iz Liježa, Vulverhemptona, Rena, Rozenborga i Bašakšehira.
U prvom šeširu su Sevilja, Arsenal, Porto, Roma, Mančester junajted, Dinamo Kijev, Bešiktaš, Bazel, Sporting, CSKA Moskva, Volfsburg i Lacio.
Drugi šešir čine PSV Ajndhoven, Krasnodar, Seltik, Kopenhagen, Braga, Gent, Borusija Menhengladbah, Jang Bojs, Astana, Ludogorec, APOEL i Ajntraht.
U poslednjem četvrtom šeširu su AZ Alkmar, Gimaraeš, Trabzon, Oleksandrija, Didelanž, LASK, Volfsberger, Slovan, Lugano, Rendžers, Kluž i Ferencvaroš.
Ekipe će biti poedeljene u 12 grupa sa po četiri tima. Prvo kolo je na programu 19. septembra, a poslednje šesto 12. decembra. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe nastavljaju takmičenje u nokaut fazi. Njima će da se pridruži osam trećeplasiranih timova iz Lige šampiona.
Pogledajte sve rezultate revanša poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

The post PARTIZAN U TREĆEM ŠEŠIRU Crno-beli saznali potencijalne rivale na žrebu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽREB ZA LE Kako bi izgledala idealna grupa za Partizan, a koga bi trebalo izbeći

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 08:17

Navijači Partizana sa nestrpljenjem čekaju 13 časova kada će se u Monaku obaviti žreb grupne faze Lige Evrope. Crno-beli su uspešno preskočili sve prepreke u kvalifikacijama i našli se među 48 timova. Oni su smešteni u treći šešir i mogu da budu u veoma teškoj ili dosta povoljnoj grupi.. Od...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.