PARTIZAN U MOLDEU Hrabro i mudro!

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN U MOLDEU Hrabro i mudro!

Čukarički je uspeo da odoli u Norveškoj, može li i Partizan? Crno-beli u četvrtak (19:00) gostuju Moldeu. Na sever Starog kontinenta nose prednost 2:1 i nadu da mogu do grupne faze u Ligi Evrope.
MAXBET ASISTENCIJA MOLDE – PARTIZAN UG 0-3, X2&0-2
Molde je u Beogradu, u specifičnoj atmosferi, pred 5.000 mališana pokazao da nije umoran posle 120 minuta meča sa Arisom u prethodnom kolu kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za Ligu Evrope, da može da bude nezgodan rival. Ipak i pobediv… Za razliku od uvertire za meč u Humskoj, kada je Molde savladao Ranhajm, ovoga puta meč sa crno-belima čeka posle remija sa Od Grenlandom (2:2). U derbiju kola Elitserije, rival crno-belih je prvo jurio prednost gostiju, a zatim ostao bez boda.
Za razliku od Norvežana, Partizan je odmarao prošlog vikenda. Meč protiv Radnika odložen je zbog obaveza čete Sava Miloševića u Evropi. U Humskoj su svesni da od ove utakmice sve zavisi i zato ništa ne prepuštaju slučaju. Rad stručnog štaba remete povrede, ali se svi nadaju da će crno-beli moći da se suprotstave Moldeu u kompletnom sastavu. Iskusni štoper Bojan Ostojić nije igrao u Beogradu. Rovit je, ali bi trebalo da se stavi na raspolaganju u ključnom meču sezone za „parni valjak“.
PAŽNJA!
Na poslednja tri susreta Molde je primao po dva gola.
Dolazak Bibras Natha doneo je, kažu stručnjaci, ono što u Partizanu nikada nije viđeno. Izraelac je poslednje pojačanje Partizana, stiglo upravo pred duel sa Moldeom protiv koga je debitovao. U kratkom periodu, za 20-ak minuta, koliko je proveo na terenu, pokazao da nije uzalud Milošević insistirao na dovođenju kapitena reprezentacije Izraela. Natho bi tek trebalo da pokaže zašto je tražen.
Prednost nije dovoljna. Idemo u Norvešku kao da je 0:0 – rekao je Bibras Natho uoči revanš susreta u četvrtak uveče.
Čitava sudbina Partizana staje u predstojećih 90 minuta. Plasman u plej-of Lige Evrope doneo bi višestruku korist. Prvo, finansijska dobit. Svi učesnici ligaškog dela takmičenja u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju zaradiće po 7,75 miliona evra. Drugo, crno-beli bi igrali bar još tri evropske u Humskoj i u dve (ako kazna o suspenziji ostane na snazi, u Humskoj neće biti navijača ni u prvom meču grupne faze, ako se ona izbori) bi mogli da prihoduju od ulaznica. Treće, koeficijent za srpske klubove. Svaka pobeda u Evropi posebno se vrednuje i donosi bodove koji u budućnosti srpskim klubovima mogu da olakšaju evropske bitke, skrate broj kvalifikacionih mečeva… Partizan, dakle, u četvrtak igra za „grobare“, ali i za Srbiju, baš kao i Crvena zvezda dva dana ranije.
Ono što je sigurno, osvajač Kupa Srbije u prošloj sezoni ne ide na Sever da se brani. To nije u njegovom stilu. Crno-beli će, sasvim sigurno, da priprete Moldeu, jer nije u opisu igre ovog Partizana da igra defanzivno.
Prednost iz prvog susreta nam nije dovoljna za miran revanš. Idemo na Molde kao da je 0:0 – rekao je Slobodan Urošević posle prvog meča.
Potvrda stiže i od Saše Zdjelara.
Ne bi trebalo da se branimo, jer nismo mnogo dobri u takvoj igri – poručio je Zdjelar.
Znaju u Humskoj da morajuda budu oprezni. Molde je u prvom meču pokazao da ume da bude opasan, ukoliko mu protivnik dozvoli da se nađe u šansi. Uostalom, videlo se to kod vodećeg pogotka Norvežana u prvom meču. U revanšu to ne sme da bude slučaj. Iz Humske poručuju da se samo mudrom igrom stiže do cilja.

The post PARTIZAN U MOLDEU Hrabro i mudro! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.