Dončić i kapiten košarkaša čestitali Zvezdi

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić i kapiten košarkaša čestitali Zvezdi

Mlada zvezda Dalasa Luka Dončić je veliki navijač Crvene zvezde. U prošlosti je više puta javno proslavio uspeh crveno-belih, a ni ovog puta nije propustio priliku da čestita na plasmanu u Ligu šampiona.
Na meču Slavija P. – CFR Kluž, naša kladionica nudi kvotu 4.65 za igru 1&1P2-3.
Bravo Zvezdo – napisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Dončić.
Košarkaši Crvene zvezde su bili na stadionu u utorak uveče. Ispred ekipe, kolegama fudbalerima čestitao je kapiten Branko Lazić.
– Večeras je bilo sjajno, u ime košarkaškog kluba čestitam fudbalerima ulazak u Ligu šampiona. Bravo momci! – poručio je Lazić.
.@crvenazvezdafk 👌🏼👏🏼👏🏼👏🏼 #CrvenoBelaPorodica #WeAreTheTeam #kkcz pic.twitter.com/5qm2X6vmpd
— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) August 27, 2019
 
 


The post Dončić i kapiten košarkaša čestitali Zvezdi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo je za zdravi rivalitet: Da Zvezdin uspeh pogura i nas

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2019

Kakvi su odnosi čelnika dva najveća srpska kluba poslednjih godina, teško je očekivati da neko čestita večitom rivalu na velikom uspehu. Ipak, Savo Milošević, trener Partizana, nije iz tog filma. Legendarni srpski fudbaler, sada šef struke crno-belih, bez problema je čestitao Crvenoj zvezdi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezda ostvarila i ono što se nikada nije desilo

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019

Osim što je ostvarila izuzetan uspeh plasmanom u Ligu šampiona, Crvena zvezda je postigla još jedan prvenac. Nikada se do sada nije dogodilo da fudbaleri i košarkaši crveno-belih istovremeno igraju u oba elitna takmičenja – Ligi šampiona i Evroligi.. Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.