Zvezda ostvarila i ono što se nikada nije desilo

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ostvarila i ono što se nikada nije desilo

Osim što je ostvarila izuzetan uspeh plasmanom u Ligu šampiona, Crvena zvezda je postigla još jedan prvenac. Nikada se do sada nije dogodilo da fudbaleri i košarkaši crveno-belih istovremeno igraju u oba elitna takmičenja – Ligi šampiona i Evroligi.
Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na prijateljskom meču Nant – Šole biti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ubačeno više od 158 poena.
Osim beogradskog kluba, takvu privilegiju imaju još samo Real, Barselona, Bajern, Zenit, Valensija i Olimpijakos. Minule sezone, za vreme prvog učešća crveno-belih u Ligi šampiona, košarkaši su se takmičili u Evrokupu.
Navijače Crvene zvezde čeka interesantna jesen. Grupna faza Lige šampiona počinje 17. septembra. Prvo kolo Evrolige zakazano je za 3. oktobar.

The post Zvezda ostvarila i ono što se nikada nije desilo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski košarkaš operisan u Insbruku

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019

Da sportska sudbina nije umešala prste, Dragan Milosavljević bi sada sa saigračima u Kini odbrojavao sate do početka Mundobasketa. Umesto u Kini, odlični bek se obreo u Insbruku. U tom austrijskom gradu je podvrgnut operaciji prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Podsećanja radi, Milosavljević...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.