Milošević: Uspeh Zvezde kao motiv više za Partizan

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Uspeh Zvezde kao motiv više za Partizan

Zaista nije mala stvar i jednostavno ući dva puta zaredom. To je dobro za srpski fudbal, idealno bi bilo da i mi prođemo, da imamo dva predstavnika u Evropi – kaže trener crno-belih Trener Partizana Savo Milošević čestitao je Crvenoj zvezdi plasaman u Ligu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i istakao da je to dodatni motiv njegovim fudbalerima pred revanš sa Moldeom.- To je motiv više za nas, naravno. Taj rivalitet treba da bude pozitivan. Sve čestitke, prvo zbog ulaska u Ligu šampiona. Zaista nije mala stvar i jednostavno ući dva puta zaredom. To je dobro za srpski fudbal, idealno bi bilo da i mi prođemo, da imamo dva predstavnika u Evropi - rekao je Milošević novinarima na aerodromu u Beogradu.Partizan će gostovati Moldeu u revanšu baraža za Ligu Evropa, posle pobede u Beogradu rezultatom 2:1 prošle nedelje. Zvezda je u utorak u dvomeču sa Jang Bojsom izborila Ligu šampiona.Pročitajte još Tošić: Imamo adute za jesen u EvropuMilošević je zahvalio zbog odlaganja utakmice Super lige Srbije za vikend, a kao dobar primer rezultata toga naveo je utakmicu Crvene zvezde u utorak protiv Jang Bojsa.- Videli ste kako može da se igra, pre svega sveže i trkački dobro jer bez toga nema dobrog rezultata. Imali smo, zaista, dovoljno vremena - rekao je Milošević i dodao da je ekipa kompletna.Istakao je da Partizan ima velike ambicije u Norveškoj.Pročitajte još CRNO-BELI OTIŠLI PO LIGU EVROPE: Partizan sa Ostojićem u Moldeu- Idemo sa velikom ambcijom i željom da popravimo ono što smo malo zabrljali u Beogradu. Biće jako teško, ali nije ni normalno da bude lako na ovom nivou takmičenja. Biće neophodno da sve vreme držimo koncentraciju ako želimo da prođemo - kazao je Milošević.Utakmica Molde - Partizan igraće se u četvrtak od 19.00.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević čestitao Zvezdi: To je motiv više za nas pred revanš u Norveškoj

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019

Trener Partizana Savo Milošević čestitao je Crvenoj zvezdi plasaman u Ligu šampiona i istakao da je to dodatni motiv njegovim fudbalerima pred revanš sa Moldeom.. U četvrtak od 19 igraju PAOK – Slovan Bratislava, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.32.. – To je motiv više...

Nastavak na 011vodič.com...

Milošević: Uspeh Zvezde kao motiv više za Partizan

Izvor: Danas, 28.Avg.2019

Trener Partizana Savo Milošević čestitao je danas Crvenoj zvezdi plasaman u Ligu šampiona i istakao da je to dodatni motiv njegovim fudbalerima pred revanš sa Moldeom. Članak Milošević: Uspeh Zvezde kao motiv više za Partizan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.