PARTIZAN TREĆI U EVROPI: Crno-beli ne moraju da brinu o budućnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 17:39

PARTIZAN TREĆI U EVROPI: Crno-beli ne moraju da brinu o budućnosti!

Savo i Aleksa predvodili beogradski tim...

Košarkaši Partizana osvojili su treće mesto na ANGT kvalifikacionom juniorskom turniru Evrolige.

Oni su danas u beogradskom ''Pioniru'' savladali ekipu ANGT Beograd sa 81:72, pa sada ostaje da još vidimo ko će osvojiti ovaj turnir i plasirati se na završni turnir Evrolige u Berlinu, a to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti bolji iz današnjeg finala u kom se sastaju Armani i Barselona (16.30h).

Crno-beli su do ove pobede i trećeg mesta na turniru došli pre svih zahvaljujući tndemu Savo Drezgić-Aleksa Dimitrijević.

Drezgić je predvodio crno-bele sa 27 poena (5/8 za dva, 2/8 za tri), 10 skokova i 7 asistencija, za indeks 35, a Dimitrijević ga je pratio sa 21 poenom i devet skokova, za indeks 27.

Ekipu ANGT Beograd pratio je Timoteuš Sternicki sa 17 poena, 5 skokova i 4 asistencije.

Podsetimo ranije danas je Mega u borbi za peto mesto savladala Crvenu zvezdu sa 88:78, a Hapoel je bio bolji od Makabija iz Tel Aviva u borbi za sedmu poziciju.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drezgić: Gledao sam svaki meč Partizana, želim da igram

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Juniori Partizana zauzeli su treće mesto na kvalifikacionom turniru Evrolige, koji se igrao u Beogradu...Do treće pozicije crno-bele je vodio Savo Dregzić, koji se vratio iz SAD kako bi sa svojim vršanjacima igrao juniorsku Evroligu...Perspektivni plejmejker dominirao nad konkurencijom, a Drezgić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.