PARTIZAN POSTIGAO DVA GOLA, MLADI POPOVIĆ ODBRANIO PENAL: Sledi treće kolo, Rusi nek se spreme! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2021, 22:38

PARTIZAN POSTIGAO DVA GOLA, MLADI POPOVIĆ ODBRANIO PENAL: Sledi treće kolo, Rusi nek se spreme! (FOTO) (VIDEO)

Stanojević može biti zadovoljan. Fudbaleri Partizana su se plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Crno-beli su slavili protiv Dunajske Strede i u drugom susretu, ovog puta sa 2:0, pa će se u narednoj rundi sastati sa ruskim Sočijem. Prvi pogodak za izabranike Aleksandra Stanojevića postigao je povratnik u crno-beli dres Danilo Pantić. On […]
The post PARTIZAN POSTIGAO DVA GOLA, MLADI POPOVIĆ ODBRANIO PENAL: Sledi treće kolo, Rusi nek se spreme! (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA MINUTA MAGIJE CRNO BELIH! Popović ODBRANIO PENAL, Rikardo rešio sve VIDEO

Izvor: Kurir, 29.Jul.2021

Dva minuta drugog poluvremena bila su dovoljna fudbalerima Partizana da u revanš meču kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Srede povedu sa 2:0 i praktično overe plasman u 3. kolo., gde ih čeka ruski Soči.

Nastavak na Kurir...

DOBRE VESTI PRED ŽREB ZA PLEJ-OF: Ako Partizan savlada Soči, neće se sastati sa jednom od najjačih ekipa!

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2021, 16:38

Dobra vest za crno-bele. Fudbaleri Partizana su se pobedom nad Dunajskom Stredom plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. U narednoj rundi, očekuje ih ruski Soči, koji je u dvomeču bio bolji Kešle. Prvi meč odigraće se 5. avgusta u Rusiji, dok je revanš na programu 7 dana kasnije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.