0
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan Dunajska Streda, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

DOBRE VESTI PRED ŽREB ZA PLEJ-OF: Ako Partizan savlada Soči, neće se sastati sa jednom od najjačih ekipa!

Objavljeno: 30.07.21 u 16:37

Dobra vest za crno-bele.

Fudbaleri Partizana su se pobedom nad Dunajskom Stredom plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. U narednoj rundi, očekuje ih ruski Soči, koji je u dvomeču bio bolji Kešle. Prvi meč odigraće se 5. avgusta u Rusiji, dok je revanš na programu 7 dana kasnije u Humskoj.

Bitno je napomenuti da se žreb koji će odrediti potencijalne rivale u plej-ofu održava u ponedeljak. Pošto će se Partizan u trećem kolu sastati sa ruskim klubom, to znači da u plejofu ni u kom slučaju ne može da igra sa Rubinom, ali ni sa svim rivalima srpskih ekipa.

Razlog za to je pravilo koje ne dozvoljava ekipama iz iste zemlje da se sastanu u kvalifikacijama. Pre Sočija, crno-beli će u okviru Superlige Srbije odmeriti snage sa ekipom Voždovca. Taj duel je na programu u nedelju od 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter