Izvor: Pančevac-online.com, 11.Apr.2023, 15:43

PARTIZAN POMERA GRANICE EVROLIGE! Prosečna poseta na utakmicama crno-belih veća nego na nekim NBA mečevima!

Biće smene na vrhu. U sezoni 2014/15. vladala je ogromna košarkaška euforija među navijačima Crvene zvezde. Crveno-beli su predvođeni Dejanom Radonjićem svoje utakmice igrali u beogradskoj „Areni“, a tribine najveće hale na Balkanu punile „Delije“. Zvezda je imala sjajan tim u kojem su između ostalih bili Markus Vilijams, Boban Marjanović, Nikola Kalinić, Stefan Jović i […] The post PARTIZAN POMERA GRANICE EVROLIGE! Prosečna poseta na utakmicama crno-belih veća nego na nekim NBA mečevima! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga,   NBA,   Crvena Zvezda,   Beogradska Arena

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

„Obradovićeve ekipe igraju pametnu košarku, bira inteligentne igrače“: Nikola Lončar za Danas o Partizanu u Top 8 Evrolige

Izvor: Danas, 12.Apr.2023, 09:51

Od trijumfa u Monte Karlu i potvrde plasmana u TOP 8 Evrolige, među navijačima Partizana zavladala je još veća euforija, a postoji i uverenje da crno-beli mogu na Fajnal-for.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.