PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE: Genijalnost Natha i dva gola Asana za 13. pobedu Partizana u nizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 16:30

PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE: Genijalnost Natha i dva gola Asana za 13. pobedu Partizana u nizu

Crno-beli rutinski stigli do nova tri boda.

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu u 25. kolu Superlige Srbije sa 2:0 (1:0). Crno-beli su na meču u Humskoj još jednom potvrdili da su u odličnoj formi, a novim trijumfom su stigli do 13. uzastopne pobede.

Počelo je prilično oprezno sa obe strane. Uvodnih 10. minuta se uglavnom igralo na sredini terena, ali onda je Partizan ubacio u brzinu više. Parni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << valjak je zaigrao u svom prepoznatljivom ritmu koji je već u 25. minutu doneo rezultat. Jojić je „izbacio“ Asana, a Japanac odličnim udarcem, iskosa sa desne strane, savladao Simića. Nakon gola domaćih, Stara dama je imala svoj najbolji period u prvom poluvremnu, međutim, do prave prilike nisu stigli. Na semaforu bi u 44. minutu pisalo 2:0 da je Asano iskoristio zicer i zatresao mrežu sa 5 metara. Takuma je promašio čitav gol.

Uskoro opširnije...

Stanojević je za duel sa Vojvodinom među startere vratio Filipa Holendera, ali i zadržao mladog Nemanju Jovića. Na klupi su ostali Sejduba Suma i Lazar Marković.

PARTIZAN: Stojković- Miljković, Vujačić, S. Marković, Obradović - Šćekić, Natho, Asano, Jojić, Jović - Holender.

Nenad Lalatović se odlučio za standardnu formaciju koja će biti fokusirana na taktiku i veliku disciplinu koja im je do sada donosila uspeh u duelima sa crno-belima.

 VOJVODINA: N. Simić - Andrić, Bralić, Saničanin, Devetak, Đorđević - Drinčić, Vukadinović, Novevski , V. Simić - Mrkaić.

Pravdu na stadionu u Humskoj deliće mladi arbitar Miloš Milanović, a pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.