Ovome se niko nije nadao - Đukić ima poruku za Srđana Obradovića!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovome se niko nije nadao - Đukić ima poruku za Srđana Obradovića!

Strateg fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić prokomentarisao je odluku Sudijske komisije FSS da duel u Lučanima između Mladosti i Zvezde sudi Srđan Obradović.

Jedno od pitanja koje su novinari postavili treneru Partizana uoči utakmice sa OFK Bačkom ticalo se susreta koji će "večiti" rival crno-belih odigrati dan kasnije u Lučanima.

Sudijska komisija FSS donela je odluku da meč Mladost - >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda sudi Srđan Obradović iz Jagodine koji je prošle godine pojedinim odlukama navukao gnev navijača Partizana na sebe.

Jedna od odluka o kojoj se i danas priča jeste ona iz 153. "večitog" derbija kada kao dodatni pomoćni sudija iza Partizanovog gola nije signalizirao da je lopta izašla u gol-aut nakon čega je Zvezda stigla do gola.

Miroslav Đukić prošle sezone nije radio u srpskom fudbalu ali su ga novinari zamolili da prokomentariše odluku Sudijske komisije i činjenicu da sudija Obradović nema dobru reputaciju kod "crno-belog dela Srbije".

"Uvek verujem u sudijsko i ljudsko poštenje. Moja obaveza kao trenera je da poštujem i da verujem. Ceo život sam vaspitavan u poštenju i fer-pleju. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da nešto može da se kupi u fudbalu, da se proda, da se namesti... Taj fudbal za mene ne bi imao smisla. Ja u životu ne bih mogao da kažem da nešto pusti ili proda", počeo je izlaganje Đukić.

Trener Partizana kazao je da ne sumnja u poštenje sudije Srđana Obradovića i istakao da čvrsto veruje kako će prvenstvo biti odlučeno na terenu.

"Verujem da će taj sudija najpoštenije što može odsuditi taj meč. To su milioni priča. Verujem čvrsto i želim da verujem da će se liga odlučiti na terenima između fudbalera. Da neće biti bitan ni Terzić, ni Vučelić ni neko tamo. Nego da će 22 momka na terenu odlučivati o Partizanu i Zvezdi", zaključio je Đukić.

Partizan svoju utakmicu 29. kola Super lige Srbije igra u subotu od 15.30 u Bačkoj Palanci, dok se meč u Lučanima između Mladosti i Crvene zvezde igra dan kasnije od 17 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović sudi Zvezdi, a Đukić na to kaže...

Izvor: Mondo, 30.Mar.2018

Miroslav Đukić prokomentarisao je delegiranje sudija za 29. kolo Superlige Srbije, kao i podatak da kontroverzni Srđan Obradović sudi meč između Mladosti i Zvezde...Sudija Srđan Obradović delegiran je da deli pravdu na utakmicu između Mladosti i Crvene zvezde, koja se u okviru 29. kola igra...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.