Otkriveno ko je organizovao da igrači Partizana nose majice sa likom Saleta Mutavog!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Okt.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno ko je organizovao da igrači Partizana nose majice sa likom Saleta Mutavog!

Tri dana posle skandala uoči fudbalske utakmice između Voždovca i Partizana kada su igrači crno-belih izašli na teren sa majicama posvećenim ubijenom navijaču i pravosnažnom osuđenom kriminalcu Aleksandru Stankoviću rukovodstvo kluba iz Humske i dalje ćuti, ali je otkriveno ko je bio "veza" između navijača i igrača.

Bugarski internacionalac Valerij Božinov u izjavi za "Informer" rekao je da je u pitanju bila ideja jednog od navijača, da ju je on odmah predložio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << saigračima, što su oni i prihvatili.

- Mnogo se priča o tome, ali morali smo to da uradimo. Kad je Sale imao poštovanje prema nama, red je bio i da mi pokažemo poštovanje prema njemu-  rekao je Božinov i dodao:

- Ništa to nije čudno, sa ovim sam se susretao i dok sam igrao u Lećeu, Fjorentini i Parmi. - rekao je Božinov.

On je otkrio da je ideja potekla od jednog navijača Partizana.

- Incijativa je potekla od jednog navijača, a ja sam je odmah prihvatio. Majice su nas već čekale u svlačionici.

Foto: Marko Todorović

- Moja želja je da u tim majicam izađemo na teren. Ne želim da ulazim u detalje, ali mosvi igrači su prihvatili predlog. Sa Aleksandrom sam bio u dobrim odnosima sećam se njegovih reči da moramo da ostavimo srce na terenu - rekao je Božinov.

Foto: Marko Todorović

Izjava bugarskog fudbalera, međutim, ne skida ogovornost sa rukovodstva FK, a potom i košarkaškog kluba, s obzirom na to da je dan kasnije uoči utakmice košarkaša crno-belih i Olimpije u ABA ligi doslo do još većeg skandala, jer su prvo igraci izasli na teren u istim majicama, a potom je priređen minut ćutanja posle kojeg umalo nije doslo do tuče između "tvrdog jezgra" navijaca i oni koji su protestvovali zbog te odluke.

Disciplinska komisija fudbalske Superlige najavila je kaznu za Partizan zbog majica, verovatno će isto uslediti od ABA lige za košarkase, ali taj novčani aspekt u ovom trenutku najmanje je važan.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čija je ideja da igrači Partizana izađu s majicama Saleta mutavog?

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2016

Tri dana poslije skandala uoči fudbalske utakmice između Voždovca i Partizana kada su igrači crno-bijelih izašli na teren sa majicama posvećenim ubijenom navijaču i pravosnažnom osuđenom kriminalcu Aleksandru Stankoviću rukovodstvo kluba iz Humske i dalje ćuti, ali je otkriveno ko je bio “veza”...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.