Oglasio se Partizan: Bolomboj ulazi u Danteov krug pakla VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 11:12

Oglasio se Partizan: Bolomboj ulazi u Danteov krug pakla VIDEO/FOTO

Dok Crvena zvezda ređa pojačanja, gradski rival je odlučio da se oprosti od jednog od lidera ekipe iz prošle sezone Dantea Egzuma.

Australijanac se nakon sezone provedene sa crno-belim vratio u NBA i ekipu Dalasa, a njegov sad već bivši klub je osmislio kreativan način da ga podseti na jedan od najboljih momenata u dresu Partizana, uz zanimljivog drugog aktera istog.

Reč je o zakucavanja Egzuma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preko novog košarkaša Zvezde Džoela Bolomboja, toko meča regularne sezone Evrolige između Partizana i Olimpijakosa.

"Na posteru je Bolomboj! Kakvo kzucanje Dantea Egzuma! 65:54. Bolomboj ulazi u Danteov krug pakla", piše na Partizanovoj ilustraciji, uz opis:

"Magični momenti! Oh, Dante."

Podsetimo, ekipa iz Teksasa je tokom petka i zvanično da će im se zvanično pridružiti Egzum, nakon čega se od igrača oprostio Partizan.

"Dante, hvala! Partizan će uvek biti tvoja kuća! Srećno u nastavku karijere", stajalo je u objavi na društvenim mrežama.

Kako je izgledalo pomenuto zakucavanje Egzuma preko Bolomboja, pogledajte u prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.