Obradović o Milojeviću: Jedan od najvećih boraca koje sam upoznao VIDEO

Izvor: B92, 17.Jan.2024, 14:49

Obradović o Milojeviću: Jedan od najvećih boraca koje sam upoznao VIDEO

Trener Partizana Željko Obradović žali zbog situacije u kojoj se našao Dejan Milojević.

Bivši košarkaš crno-belih doživeo je srčani udar i hitno je operisan u SAD gde radi kao pomoćni trener u NBA ligašu Golden Stejt Voriorsima.

"Nažalost dobio sam informaciju kada sam došao na trening. Deki je fenomenalan čovek. Mnogo mi je žao. Mnogo, mnogo mi je žao što mu se to desilo. Ne znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kakva je situacija. Nadamo se da će uspeti da se izbori pošto je on ceo život bio jedan od najvećih boraca koje sam ja upoznao u životu", rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željko Obradović potresen zbog kolege: "Nažalost, dobio sam informaciju..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024

Dejan Milojević je imao srčani udar u Americi...Željko Obradović, strateg Partizana, održao je poslednji trening pred put u Atinu. Tamo njegovu ekipu čeka duel protiv Panatinaikosa...Popularni Žoc je posle treninga pričao pred novinarima o predstojećem meču. Jedno pitanje bilo je vezano i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Obradović: "Crno-beli" ponovo izlaze na megdan nekadašnjem centru Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2024

Dejan Milojević je fenomenalan čovek. Nadamo se da će uspeti da se izbori, jer je on oduvek bio jedan od najvećih boraca koje sam upoznao u životu, rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči odlaska u Atinu na utakmicu 22. kola Evrolige protiv Panatinaikosa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.