Novosađani srušili Građevinare za drugo mesto

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2013, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani srušili Građevinare za drugo mesto

Pobedila je Vojvodina Rad u Beogradu s 2:1, u prvoj nedeljnoj utakmici osmog kola Super lige Srbije, i prišla na vod zaostatka vodećem Partizanu.
(FOTO: O. Ademovski)
Zahvaljujui golovima Alivodića i Kosovića, trener Novosađana Marko Nikolić je pobedio ekipu u kojoj je praktično stekao znanje.
Vojvođani su tako i posle osmog kola šampionata Srbije ostali jedina neporažena ekipa, dok je Rad ostao na začelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tabele.
Vojvodina je u uzbudljivoj utakmici na Vračaru slavila golovima Envera Alivodića u 10. i Nebojše Kosovića u 73. minutu, dok je strelac za „građevinare” bio Uroš Vitas u 12.
Lale su do prve prednosti došli u 10. minutu, posle greške u odbrani Rada, kada je Lazar Ćirković izgubio loptu, a Alivodić iskoristio to i matirao golmana Filipa Kljajića.
Prednost gostiju nije trajala dugo, Slobodan Urošević izveo je korner, a u skoku se najbolje snašao Vitas, koji je glavom samo krznuo loptu i prosledio u mrežu Mateja Delača.
Novu pobedu za ekipu Marka Nikolića i konačan rezultat postavio je Kosović u 73. minutu, koji je uputio centaršut, a golman Rada Kljajić loše procenio let lopte, koja je završila u njegovoj mreži.
Semafor osmog kola Jelen Super lige:
Rad – Vojvodina 1:2 (Vitas 13 – Alivodić 11, Kosović 73)

18,00: Radnički (Niš) – Jagodina
19,00: Čukarički – Crvena zvezda
Subota:
Radnički 1923 – Voždovac 1:1 (Beljić 10. jedanaesterac – Obradović 21)
Spartak – Donji Srem 2:1 (Nosković 15, Torbica 62 – Lukić 34)
Novi Pazar – Napredak 1:1 (Lotinac 37 – Bajić 6)
Sloboda Point – OFK Beograd 2:2 (Tijago 11, Babić 45 – Damjanović 8, 86)
Partizan – Javor 0:0

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina pobedila Rad

Izvor: Dzungla.org, 06.Okt.2013

Fudbaleri Vojvodine savladali su danas u Beogradu ekipu Rada sa 2:1, u utakmici osmog kola Superlige Srbije.Gosti su poveli već na početku utakmice, Rad je izjednačio posle samo dva minuta, ali su Novosađani zaigrali sigurnije u nastavku susreta i pogotkom Kosovića u završnici izborili...

Nastavak na Dzungla.org...

Sjajni Čukarički pobedio crveno-bele, junak Zvezdino dete

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2013

Čukarički – Crvena zvezda 2:0 (1:0). Strelci: 1:0 – Stojiljković u 1, 2:0 – S. Srnić u 75. minutu.. Stadion: Čukaričkog. Gledalaca: 4.000. Sudija: Novica Anđelovski (Kačarevo). Pomoćnici: Branko Pavlović (Zrenjanin) i Milan Korajlija (Novi Sad).. ČUKARIČKI: Ristić, Pavlović, Boljević,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.