Izvor: RTS, 16.Sep.2021, 20:59

Novica Veličković se oprostio od navijača, Partizan bolji od šampiona Evrope

Košarkaši Partizana savladali su u prijateljskom meču ekipu Anadolu Efesa sa 92:85, ali je duel ostao u senci oproštaja Novice Veličkovića od navijača crno-belih. Pre početka meča, minutom ćutanja odata pošta preminulom Dušanu Ivkoviću.
Navijači Partizana oprostili su se od svog dugogodišnjeg kapitena Novice Veličkovića, a igrači predvođeni Željkom Obradovićem potrudili su se da upotpune veče trijumfom protiv zvaničnog šampiona Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipe Anadolu Efesa.

Rezultat je bio u drugom planu, iako je početak sezone "iza ćoška" - veliki broj crno-belih navijača poslednji put poozdravilo je kapitena Novicu u dobro ispunjenoj "Kombank areni".
Pre početka meča, minutom ćutanja odata je pošta preminuloj legendi srpske košarke Dušanu Ivkoviću, koji je u bogatoj karijeri sedeo na klupama obe ekipe.
Partizan je odigrao odličan meč protiv šampiona Evrope, a o tome svedoči činjenica da crno-beli nisu izgubili nijednu četvrtinu (23:23, 23:22, 20:19, 26:21).

Veličković je ušao u igru u finišu prvog poluvremena, stigao da postigne koš i upiše asistenciju, a u poluvremenu je upriličena svečanost, tokom koje su mu predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović i legenda FK Partizan Saša Ilić uručili poklon.
Novica je svoje obraćanje navijačima završio rečima: "Vreme je da pređem na tribinu".
Veličković je u dresu Partizana odigrao 509 utakmica, osvojio je 13 trofeja za deset sezona, a na kraju je poželeo sreću ekipi i novom treneru Željku Obradoviću. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan pobedio prvaka Evrope, tuča na tribinama

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2021

Košarkaši Partizana u pripremnom meču u skoro punoj "Štark areni" pobedili su aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Anadolu Efesa 92:85.

Nastavak na N1 televizija...

Šta je Vučić govorio o pogrdnom skandiranju navijača Partizana?

Izvor: Danas, 17.Sep.2021, 20:19

Na pripremnoj utakmici Košarkaškog kluba Partizan i turskog Anadolu Efesa, koja je odigrana u četvrtak u Štark areni, kojom prilikom je odata počast preminulom legendarnom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću i na kojoj se čuveni kapiten Partizana Novica Veličković oprostio od profesionalne karijere,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.