Ništa od Zlatibora, Partizan se zaključava u Beogradu

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 15:23

Ništa od Zlatibora, Partizan se "zaključava" u Beogradu

Zbog poslednjih dešavanja i pojave koronavirusa u ekipi, fudbaleri Partizana neće putovati na Zlatibor kao što je bilo predviđeno.

U planu je bilo da se crno-bela ekspedicija nakon prozivke u subotu uputi na planinsku lepoticu i tamo provede sedam dana u prvom delu priprema, a potom drugi deo odradi od 15. do 26. jula.

Međutim, odlučeno je da se u narednim danima ostane u Beogradu i, dok ne stignu rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih igrača, bazični deo odradi u Sportskom centru "Zemunelo".

Ostaje otvoreno da se vidi da li će pomenuti drugi deo priprema, za kada su već zakazane i neke utakmice, biti odrađen na Zlatiboru.

Savo Milošević će u subotu u 10:30h na "Teleoptiku" prozvati igrače na koje računa za sezonu 2020/2021.

Među njima sigurno neće biti Aleksandra Šćekića i Nikole Lakčevića, jer je u četvrtak stigla vest da su njih dvojica zaraženi virusom Covid-19.

Po prvi put na prvoj prozivci u sezoni neće biti predstavnika medija.

Iz PR službe kluba obavešteni smo da je ta odluka doneta zbog bezbednosti i da će nam biti dostavljen sav video materijal sa okupljanja ekipe.

Tako je bilo i ovog petka, pošto nam je uoči okupljanja iz Humske zvanično potvrđena jedna promena.

U Miloševićevom stručnom štabu je Milana Đuričića zamenio bivši selektor Srbije Radovan Ćurčić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZA SADA NIŠTA OD ZLATIBORA ZA CRNO-BELE: Partizan pripreme startuje u Beogradu! U subotu prozivka u ''Zemunelu''

Izvor: Kurir, 03.Jul.2020

Fudbaleri Partizana prvi deo pripremnog perioda odradiće u Beogradu, tačnije u svom trening centru u ''Zemunelu'', zbog straha od daljeg širenja korona virusa u ekipi. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.