ZA SADA NIŠTA OD ZLATIBORA ZA CRNO-BELE: Partizan pripreme startuje u Beogradu! U subotu prozivka u ''Zemunelu''
Foto: Starsport©

SVE ZBOG KORONE

ZA SADA NIŠTA OD ZLATIBORA ZA CRNO-BELE: Partizan pripreme startuje u Beogradu! U subotu prozivka u ''Zemunelu''

Fudbal -

Fudbaleri Partizana prvi deo pripremnog perioda odradiće u Beogradu, tačnije u svom trening centru u ''Zemunelu'', zbog straha od daljeg širenja korona virusa u ekipi.

Nakon informacije koja se juče pojavila u medijima, kako su na testu za Covid 19 pozitivan rezultat imali Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević, crno-beli su morali hitno da menjaju plan priprema. Ranije zakazani termini na Zlatiboru biće otkazani, pa će tako fudbaleri iz Humske sa pripremama startovati u Beogradu.

U zavisnosti od toga kako se situacija sa koronom bude razvijala, tako će se i plan priprema crno-belih korigovati. Prema prvobitnom planu Partizan je 15. jula trebalo na Zlatiboru da krene sa drugim delom priprema, ali možda taj deo pripremnog perioda krene i ranije ukoliko se fudbaleru upotpunosti oporave od virusa, a i cela situacija sa pandemijom u Srbiji bude pod kontrolom. Dakle, za očekivati je da crno-beli već u narednih 10-ak dana krenu put srpske planine.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

U subotu je zakazan prozivka prvog tima na kojoj će se pojaviti igrači koji su ovu, ili veći deo, sezone proveli na pozajmici. Reč je o Nemanji Nikoliću (Spartak), Luki Cucin (Inđija), Periši Pešukiću (Budućnost), Petru Gigiću (Mačva) i Marku Jovičiću (Hibernijans). Za sada iz tabora crno-belih nema nikakvih naznaka da bi bilo ko od ovih igrača mogao da dobije drugu šansu, ali s obzirom da celu situaciju značajno diktira korona virus, ništa nije isključeno.

Podsetimo, danas je štab crno-belih pojačao nekadašnji selektor Srbije Radovan Ćurčić, koji će obavljati funkciju pomoćnika šefa Sava Miloševića umesto Milana Đuručića Đumija koji je odlučio da ne produži ugovor sa Partizanom, baš kao što je to najavio kada je došao u klub.

N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track