Nova vest
Fudbal

Petak, 03.07.2020.

15:30

Ništa od Zlatibora, Partizan se "zaključava" u Beogradu

Zbog poslednjih dešavanja i pojave koronavirusa u ekipi, fudbaleri Partizana neće putovati na Zlatibor kao što je bilo predviđeno.

Izvor: SS

Autor: SS

Ništa od Zlatibora, Partizan se
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

U planu je bilo da se crno-bela ekspedicija nakon prozivke u subotu uputi na planinsku lepoticu i tamo provede sedam dana u prvom delu priprema, a potom drugi deo odradi od 15. do 26. jula.

Međutim, odlučeno je da se u narednim danima ostane u Beogradu i, dok ne stignu rezultati svih igrača, bazični deo odradi u Sportskom centru "Zemunelo".

Ostaje otvoreno da se vidi da li će pomenuti drugi deo priprema, za kada su već zakazane i neke utakmice, biti odrađen na Zlatiboru.

Po prvi put okupljanje bez novinara

Savo Milošević će u subotu u 10:30h na "Teleoptiku" prozvati igrače na koje računa za sezonu 2020/2021.

Među njima sigurno neće biti Aleksandra Šćekića i Nikole Lakčevića, jer je u četvrtak stigla vest da su njih dvojica zaraženi virusom Covid-19.

Po prvi put na prvoj prozivci u sezoni neće biti predstavnika medija.

Iz PR službe kluba obavešteni smo da je ta odluka doneta zbog bezbednosti i da će nam biti dostavljen sav video materijal sa okupljanja ekipe.

Tako je bilo i ovog petka, pošto nam je uoči okupljanja iz Humske zvanično potvrđena jedna promena.

U Miloševićevom stručnom štabu je Milana Đuričića zamenio bivši selektor Srbije Radovan Ćurčić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve