Ndžai: Dosta se trči, nije lako za noge

Izvor: B92, 20.Jan.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ndžai: Dosta se trči, nije lako za noge

Novi fudbaler Partizana Musa Ndžai oduševljen je novim saigračima.

Ndžaj je u četvrtak predstavljen kao prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, a posle medicinskih pregleda i promocije pridružio se novim saigračima gde je u petak odradio prvi trening na Sportskom centru Teleoptik.

Momak koga su u Norveškoj zbog stila igre zvali Nejmar, već je u nedelju postigao i prvi gol u crno-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dresu, u test utakmici sa Teleoptikom,.

"Doček je baš bio srdačan. Svaki igrač se pojedinačno pozdravio sa mnom uz iskrenu dobrodošlicu, toplo i drugarski. Centar je sjajan, ima sve što je potrebno i za trening i za boravak tokom dana, tako da ću ostati tamo dok se ne vratimo sa priprema odnosno dok ne nadjem stan", rekao je Ndžai za klupski sajt.

Doskorašnji fudbaler norveškog Stabeka potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom.



"Trenira se zaista naporno. Dosta se trči, nije lako za noge, ali sam oduševljen igračima, odlični fudbaleri",
rekao je Ndžai.

Fudbaleri Partizana pripremaće se u Beogradu do 25. januara kada će se preseliti u turski Belek gde će boraviti do 8. februara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVE REČI PARTIZANOVOG POJAČANJA Musa: Oduševljen sam igračima, odlični fudbaleri, cimeri su mi Rikardo i Enake

Izvor: Kurir, 20.Jan.2019

Prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, fudbaler Musa Ndžaj, zadovoljan je prvim danima u Beogradu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.