Navijač Budućnosti uhvatio Milosavljevića za glavu?!

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Budućnosti uhvatio Milosavljevića za glavu?!

Košarkaši Partizana "ispustili" su pobedu u "Morači" protiv Budućnosti, pa će u finale ABA lige i prolaz u Evroligu tražiti protiv najvećeg rivala - Crvene zvezde Telekom. Meč je, pored trijumfa Podgoričana, obeležila i "zapaljiva" atmosfera u hali i na trenutke nesportsko ponašanje pristalica domaćeg tima.

To je na svojoj koži osetio i kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << crno-belih Dragan Milosavljević, koga je jedan navijač crnogorskog prvaka uhvatio za glavu?!

Ta situacija se dogodila kada je Milosavljević dobio jači pas od Murića, koji nije mogao da stigne, pa se zatrčao do reklama iza koša. Tamo se našao na meti navijača koji ga je uhvatio u predelu vrata, a kapiten gostuju se potom žustro otrgao iz "zagrljaja" nepoznatog mladića.

OVDE pogledajte kako je navijač Budućnosti uhvatio za vrat kapitena Partizana.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.