Natho se baš naoštrio za derbi, još ako ovo prenese i na saigrače...

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natho se baš naoštrio za derbi, još ako ovo prenese i na saigrače...

Novi ljubimac ''grobara'' sa sve većim motivom i strašću igra u ekipi Partizana.

Protiv AZ Alkmara je ponovo briljirao, postigao je dva gola, saigračima ''pakovao'' brojne šanse, ali ih oni nisu koristili.

Upravo to, kao i jeftino primljen gol za konačnih 2:2 je nešto što mu je pokvarilo raspoloženje.

S tim u vezi je u razgovoru za ''Novosti'' jasno ukazao na greške i upozorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da slične stvari ekipa Partizana ne sme više sebi da dozvoli.





''Igrali smo dobro posle isključenja njihovog igrača, stvorili mnogo šansi, problem je što nismo pogađali i iskoristili prednost.







Dali su nam gol iz kontranapada, jednostavno moramo da budemo koncentrisaniji, ne smemo onakve golove da primamo. Verujem da ćemo i dalje stvarati mnogo prilika, ali i da ćemo biti znatno efikasniji.







Nedostaje nam i da sve bude kako bi trebalo kod završnog pasa i ako to uradimo u budućnosti biće sve u redu'', izjavio je Natho.

Vremena za žaljenje i analizu nema mnogo, već sutra je jedna od ključnih utakmica u trci za titulu, protiv Crvene zvezde u Humskoj.

Tridesetjednogodišnji Izraelac je silno motivisan, pun je optimizma i ne ostavlja nikakvu dilemu u pogledu ishoda.

''Prihvatam samo jednu opciju za derbi, a to je osvajanje sva tri boda. Uvek razmišljam samo o pobedi, posebno kada se igraju ovakve utakmice. Pobeda, pobeda i samo pobeda. To je jedino što me interesuje i čemu težim u fudbalu'', istakao je Natho.

Ono što je takođe važno, Izraelac je naglasio da može da igra na bilo kojoj poziciji u veznom redu koju mu trener odredi, uz još jednu snažnu poruku, za primer ostalim igračima.

''Ne bavim se izgovorima, niti me zanimaju'', naglasio je novi vođa ekipe Partizana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.