Izvor: RTS, 18.Feb.2022, 13:47

Nastavljaju se borbe za Žućkovu levicu, Partizan startuje protiv zemunskog Borca

Poznati su prvi polufinalisti Kupa Radivoja Koraća, a ko će se pridružiti Crvenoj zvezdi i Megi saznaćemo protiv večerašnjih mečeva, u kojima se sastaju FMP - Borac Čačak i Partizan - Borac Zemun.
Utakmicama četvrfinala FMP - Borac Čačak i Partizan - Borac Zemun, nastavlja se takmičenje na Završnom turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kupa Radivoja Koraća.

Crno-beli su veliki favoriti protiv Zemunaca, iako Željko Obradović kaže da će njegov tim maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici.
"Kup je veoma specifilčno takmičenje koje iziskuje da se svaki protivnik maksimalno poštuje. Tako ćemo i pristupiti utakmici protiv ekipe Borca. Napravili smo analizu njihove igre i naravno da želimo da se plasiramo u polufinale. To je jedini cilj koji imamo ispred nas. Uradili smo dobar sakuting kao što uvek rade moji pomoćnici, pripremili igrače za tu utakmicu i nadamo se da ćemo mi biti ti koji će u subotu igrati polufinale", rekao je Obradović za klupski sajt.
Pretho će na teren dvorane "Čair" košarkaši FMP-a i čačanskog Borca, a u toj utakmici očekuje se neizvesnija borba.
"Svedoci smo da su u prošlosti i druge ekipe osvajale takmičenje, iako uglavnom pripada večitima, ali bilo je drugih timova u finalu i iznenađenja. Sigurno je da je Kup jedno od retkih takmičenja gde u tri dana možete da dođete do trofeja što je veliko blago za svaki tim. Ne mogu stvarno da dajem neke prognoze i opet kažem da i dalje ne znam u kakvom ćemo sastavu biti, ali i da znamo ne volim da dajem nikakve prognoze", rekao je trener FMP-a Nenad Stefanović. 
Meč između "pantera" i Čačana na programu je od 18.00 časova, dok se od 21.00 sastaju Partizan i Borac Zemun.
Svoje mesto u polufinalu u petak su obezbedili Crvena zvezda savladavši Radnički iz Kragujevca i Mega koja je bila bolja od Zlatobora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.