Napadač bi da ostvari dečačke snove, da li je sreda pravo vreme za to?

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 13:42

Napadač bi da ostvari dečačke snove, da li je sreda pravo vreme za to?

Partizan i Zvezda će u sredu na stadionu u Humskoj igrati polufinale Kupa Srbije.

Fudbaler Partizana Bojan Matić rekao je danas da smatra da njegova ekipa ima prednost u odnosu na Crvenu zvezdu i da sanja gol protiv "večitog" rivala.

"Igraćemo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači nas 12. igrač. Imamo njihovu veliku podršku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što se moglo videti u prethodnim utakmicama", rekao je Matić za sajt kluba.

"Iskreno se nadam da će ovaj derbi biti mnogo bolji i uspešniji po nas, očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i krunišemo derbi pobedom. Kao sto svi znamo Zvezda je naš najveći rival, imaju dobru ekipu i zaista dobre pojedince. Mislim da će nas pored Degeneka čuvati i Milunović, ali verujem da nam to neće biti velika prepreka da postignemo pogodak", kazao je Matić.

On je naveo da se nada da neće biti produžetaka i penala.

"Iskreno se nadam da neće biti potrebe za tim, verujem da ćemo utakmicu završiti u regularnom delu u korist nas. U slučaju da dođe do kaznenih udaraca, naravno da ću se prijaviti za izvođenje", naveo je napadač "crno-belih".

Bojan Matić je rekao da od detinjstva mašta o golu u "večitom" derbiju i proslavljanju pogotka pred navijačima na južnoj tribini, uz reči da bi mu to bio "najdraži u karijeri".

Matić je istakao da poraz od Spartaka može samo da "razbudi" Partizan.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Babić: Cilj je dupla kruna, a Partizan je na tom putu...

Izvor: RTS, 08.Jun.2020

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić izjavio je da je polufinale Kupa protiv Partizana izuzetno važno, ali da je u pitanju samo jedna prepreka na putu do duple krune. . "Igramo u ritmu subota-sreda, ali nije teško. Postavili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.