Babić: Cilj je dupla kruna, a Partizan je na tom putu...

Izvor: RTS, 08.Jun.2020, 15:35

Babić: Cilj je dupla kruna, a Partizan je na tom putu...

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić izjavio je da je polufinale Kupa protiv Partizana izuzetno važno, ali da je u pitanju samo jedna prepreka na putu do duple krune.
"Igramo u ritmu subota-sreda, ali nije teško. Postavili smo ciljeve pred nas koje želimo da ispunimo, tako da ne prihvatamo umor. Derbi je svetinja, znamo koliko je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ta utakmica važna za navijače. Naš cilj je da osvojimo duplu krunu, a Partizan je ekipa koja se nalazi na putu do toga", rekao je Babić za klupski sajt.

Zvezdin defanzivac je na poslednja četiri meča postigao tri gola i sa mnogo optimizma očekuje gostovanje u Humskoj.
"Za nas defanzivce prekidi su ključni što se tiče napada. Srećan sam zbog golova, oni su stimulans da nastavim da radim još više. Uvek je lepo upisati se u strelce. Čitavoj ekipi znači kada štoperi postižu golove i kada tim ima i tu opciju više u napadu. Mnogo pažnje se na treninzima posvećuje tom segmentu igre, tako da ćemo se potruditi da nastavljamo da sve ono što radimo u pripremama meča, radimo i kada izađemo na teren", istakao je Babić.
Polufinale Kupa između Partizana i Crvene zvezde igra se u sredu od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babić: Cilj je dupla kruna, Partizan je na tom putu...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić izjavio je da je polufinale Kupa protiv Partizana izuzetno važno jer se zna šta znači večiti derbi, ali da je u pitanju samo jedna prepreka na putu do duple krune..."Igramo u ritmu subota-sreda, ali nije teško. Postavili smo ciljeve pred nas koje želimo da ispunimo,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.