Babić: Cilj je dupla kruna, Partizan je na tom putu...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020, 16:20

Babić: Cilj je dupla kruna, Partizan je na tom putu...

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić izjavio je da je polufinale Kupa protiv Partizana izuzetno važno jer se zna šta znači večiti derbi, ali da je u pitanju samo jedna prepreka na putu do duple krune.

"Igramo u ritmu subota-sreda, ali nije teško. Postavili smo ciljeve pred nas koje želimo da ispunimo, tako da ne prihvatamo umor. Derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je svetinja, znamo koliko je ta utakmica važna za navijače. Naš cilj je da osvojimo duplu krunu, a Partizan je ekipa koja se nalazi na putu do toga", rekao je Babić za klupski sajt.

Zvezdin defanzivac je na poslednja četiri meča postigao tri gola i sa mnogo optimizma očekuje gostovanje u Humskoj.

"Za nas defanzivce prekidi su ključni što se tiče napada. Srećan sam zbog golova, oni su stimulans da nastavim da radim još više. Uvek je lepo upisati se u strelce. Čitavoj ekipi znači kada štoperi postižu golove i kada tim ima i tu opciju više u napadu. Mnogo pažnje se na treninzima posvećuje tom segmentu igre, tako da ćemo se potruditi da nastavljamo da sve ono što radimo u pripremama meča, radimo i kada izađemo na teren", istakao je Babić.

Polufinale Kupa između Partizana i Crvene zvezde igra se u sredu od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.