NOVI ŠOK ZA PARTIZAN: Tarens Kinzi zbog povrede završio sezonu!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ŠOK ZA PARTIZAN: Tarens Kinzi zbog povrede završio sezonu!

Tarens Kinzi će zbog povrede zgloba morati da propusti preostali deo sezone

BEOGRAD - Košarkaš Partizana Amerikanac Tarens Kinzi odsustovaće sa terena do kraja sezone zbog povrede zgloba.

Kinzi je u sredu otputovao u SAD na dodatne preglede zbog distorzije skočnog zgloba desne noge posle kojih je utvrđeno da će Amerikanac da pauzira do kraja sezone.

Amerikanac se povredio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << meču protiv Cibone 4. februara kada je dobio distorziju skočnog zgloba i tada je igrao iako je bio povređen. Oporavak nije išao kako treba i urađene su mu tri magnetne rezonance, a Kinzi je želeo na dodatne preglede u Ameriku.

Kinzi je bio na specijalističkom pregledu zgloba u Majamiju kod doktora Džefa Selmana na Florida ortopedskom institutu.

"Za Kinzija je sezona završena. Malo pre samo obavestio čelnike Partizana o rezultatima pregleda", rekao je menadžer američkog košarkaša Džon Foster.

Kinzi je ove sezone bio jedan od najvažnijih igrača crno-belih. On je u ABA ligi je u proseku postizao 13 poena i imao četiri skoka po utakmici.

Partizan ima dosta problema sa povredama igrača pošto će Leo Vesterman i Dragan Milosavljević odsustvovati do kraja sezone. Nedavno se na teren posle višemesečne povrede na teren vratio Davis Bertans.

(Novosti.rs)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Partizan bez Kinzija do kraja sezone!

Izvor: RTS, 28.Mar.2014

Tarens Kinzi zbog povrede skočnog zgloba završio sezonu u Partizanu, rezultat je pregleda američkog košarkaša kod specijaliste. Još jedan peh u nizu za crno-bele košarkaše...Taman kada se situacija sa povreda donekle stabilizovala, usledio je novi šok za košarkaše Partizana - Tarens Kinzi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.