Partizan bez Kinzija do kraja sezone!

Izvor: RTS, 28.Mar.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez Kinzija do kraja sezone!

Tarens Kinzi zbog povrede skočnog zgloba završio sezonu u Partizanu, rezultat je pregleda američkog košarkaša kod specijaliste. Još jedan peh u nizu za crno-bele košarkaše.

Taman kada se situacija sa povreda donekle stabilizovala, usledio je novi šok za košarkaše Partizana - Tarens Kinzi neće biti na raspolaganju Dušku Vujoševiću do kraja sezone!

Kako je za "Večernje novosti" izjavio menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odličnog Amerikanca, Kinzi je na specijalističkom pregledu na Floridi saznao da je ove sezone gotovo sa košarkom, a ubrzo su o tome obavešteni i čelnici crno-belih.

Iskusni bek se povredio 4. februara, na utakmici sa Cibonom, ali se posle tri nedelje vratio u tim, uprkos bolovima.

Posle nekoliko pregleda u Srbiji, Kinzi je odlučio da ode kod specijaliste u SAD, gde je potvrđeno da je povreda visokog stepena, te da je sezona završena za jednog od najboljih košarkaša Partizana.

Da podsetimo, Partizan je u toku sezone ostao bez Lea Vestermana i Dragana Milosavljevića zbog prednjih ukrštenih ligamenata kolena, dok se nedavno na teren vratio Davis Bertans, koji je zbog iste povrede sa terena odsustvovao devet meseci.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NEMA KRAJA MALERIMA ZA PARTIZAN: Kinzi završio sezonu!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Mar.2014

Prema rezultatima pregleda ustanovljeno je da će Amerikanac u redovima crno-belih zbog povrede odsustvovati sa terena do kraja sezone - javljaju "Večernje novosti"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.