NOVI ŠOK ZA PARTIZAN: Kraj sezone za Tarensa Kinzija!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ŠOK ZA PARTIZAN: Kraj sezone za Tarensa Kinzija!

Tarens Kinzi će zbog povrede zgloba morati da propusti preostali deo sezone

BEOGRAD - Košarkaš Partizana Amerikanac Tarens Kinzi odsustovaće sa terena do kraja sezone zbog povrede zgloba.

Kinzi je u sredu otputovao u SAD na dodatne preglede zbog distorzije skočnog zgloba desne noge posle kojih je utvrđeno da će Amerikanac da pauzira do kraja sezone.

Amerikanac se povredio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << meču protiv Cibone 4. februara kada je dobio distorziju skočnog zgloba i tada je igrao iako je bio povređen. Oporavak nije išao kako treba i urađene su mu tri magnetne rezonance, a Kinzi je želeo na dodatne preglede u Ameriku.

Kinzi je bio na specijalističkom pregledu zgloba u Majamiju kod doktora Džefa Selmana na Florida ortopedskom institutu.

"Za Kinzija je sezona završena. Malo pre samo obavestio čelnike Partizana o rezultatima pregleda", rekao je menadžer američkog košarkaša Džon Foster.

Kinzi je ove sezone bio jedan od najvažnijih igrača crno-belih. On je u ABA ligi je u proseku postizao 13 poena i imao četiri skoka po utakmici.

Partizan ima dosta problema sa povredama igrača pošto će Leo Vesterman i Dragan Milosavljević odsustvovati do kraja sezone. Nedavno se na teren posle višemesečne povrede na teren vratio Davis Bertans.

(Novosti.rs)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOVI ŠOK ZA PARTIZAN: Tarens Kinzi zbog povrede završio sezonu!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2014

Tarens Kinzi će zbog povrede zgloba morati da propusti preostali deo sezone..BEOGRAD - Košarkaš Partizana Amerikanac Tarens Kinzi odsustovaće sa terena do kraja sezone zbog povrede zgloba...Kinzi je u sredu otputovao u SAD na dodatne preglede zbog distorzije skočnog zgloba desne noge posle kojih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.