Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA LICA: Superliga sve jača, Voždovac promovisao pojačanja (VIDEO)

Tim Ilije Stolice pojačan je sa Ivanom Markovićem i Borkom Duronjićem.
Ivan Marković je ponikao u Partizanu gde je obećavao i verovalo se da će izrasti u jednog od fudbalera na kojem će crno-beli dosta zaraditi, ali se to nije desilo jer je veoma mlad otišau u Koronu. Nakon toga je igrao u CSKA iz Sofije, Levadijakos, Černomorec i Gjeongnam u Južnoj Koreji, da bi se posle pune četiri godine vratio u srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbal.
– Drago mi je i Srećan sam što sam se vratio u Srbiju. Zadovoljan sam izborom koji sam napravio, Voždovac je prava sredina za mene. Ekipa ima potencijal i dobro se radi i verujem da ćemo ostvariti cilj, a to je plasman u plej-of, kazao je Marković.
Što se Duronjića tiče, ovaj mladi fudbaler je ponikao na drugoj strani Autokomande, u taboru Crvene zvezde, odakle je prešao u omladinski tim OFK Beograda u kojem je imao seniorski debi.
– Dobro organizovan klub, jedan od najbolje organizovanih u Srbiji. Pravi klub za nas, složio bih se sa saigračem. Pre svega cilj nam je plej-of, a onda i Evropa. Mislim da možemo da ostvarimo zacrtano, odlična atmosfera nas prati, ali videćemo sve na terenu, dodao je Duronjić.
‘Zmajevi’ u petak odlaze u Tursku na narednu fazu priprema, u Antaliji će igrati protiv Ordabašija, Akademije Pandev, Šahtjor Soligorska i Stala.
(Izvor: YouTube/Sportnetwork TV)
The post NOVA LICA: Superliga sve jača, Voždovac promovisao pojačanja (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.