Voždovac potpisao tandem pred Tursku

Izvor: Mondo, 25.Jan.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac "potpisao" tandem pred Tursku

"Zmajevi" promovisali pojačanja uoči odlaska na najvažniji deo priprema za nastavak sezone.

Foto: MN Press Borko Duronjić

Potpisi, pa put na pripreme.

Na stadionu na Tržnom centru "Stadion" u Zaplanjskoj ulici, FK Voždovac promovisao je u sredu dvojicu novih igrača - povratnika iz inostranstva Ivana Markovića, koji stiže iz Gjeonama iz Južne Koreje, kao i mladog napadača Borka Duronjića, koji je do ove zime bio član OFK Beograda.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Drago mi je i srećan sam što sam se vratio u Srbiju", rekao je Marković (22), koji je prošao mlađe selekcije Partizana, a potom nastupao za Koronu Kelce, sofijski CSKA, Levadijakos, Černo More...

"Zadovoljan sam izborom koji sam napravio. Voždovac je prava sredina za mene. Ekipa ima potencijal i dobro se radi i verujem da ćemo ostvariti cilj, a to je plasman u plej-of", dodao je ofanzivac "zmajeva".

Uz njega, novinarima se obratio i mladi Duronjić (19), nekadašnji đak Crvene zvezde, koji je u seniorskoj konkurenciji debitovao u OFK Beogradu, a u prvi plan stupio kada je bio strelac upravo na "Marakani", u novembru 2014.

"Dobro organizovan klub, jedan od najorganizovanijih u Srbiji, pravi za nas, složio bih se sa saigračem. Pre svega, cilj nam je plej-of, a potom i Evropa, mislim da možemo da ostvarimo zacrtano, odlična atmosfera nas prati, ali videćemo sve na terenu", rekao je Duronjić.

Njih dvojica već su se pridružili ekipi Ilije Stolice, koja u petak odlazi u Tursku, na sledeću fazu priprema. "Zmajevi" će u Antaliji raditi od 27. januara do 9. februara i za to vreme odigraće četiri kontrolna meča, protiv Ordabašija (31.1), Akademije Pandev, Šahtjora iz Belorusije (4.2) i ukrajinskog Stala (8.2).
Pogledaj vesti o: Turska,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voždovac promovisao bivše fudbalere "večitih"

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2017

Novi fudbaleri Voždovca Ivan Marković i Borko Duronjić rekli su danas da su zadovoljni što su došli u taj klub i dodali da je cilj ekipe plasman u plej-of...Ivan Marković (1994) je prošao mlađe selekcije Crvene zvezde i Partizana, u karijeri je nastupao i za Koronu Kjelce, CSKA iz Sofije, Levaljakos...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.