NISMO ŽELELI DA ODEMO, SVI SU PLAKALI: Papapetru objasnio zašto je ipak napustio Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 10:21

NISMO ŽELELI DA ODEMO, SVI SU PLAKALI: Papapetru objasnio zašto je ipak napustio Partizan

Grk neće zaboraviti dane u crno-belom dresu.

Janis Papapetru je jedan od igrača Partizana koji je ovog leta napustio klub iz Humske.

Reprezentativno krilo Grčke se vratilo u Panatinaikos koji je doveo trenera Ergina Atamana i veliki broj evroligaških asova.

Klupske ambicije su velike, a Papapetru je u intervjuu za Mozzart sport objasnio zbog čega se vratio posle samo godinu dana u prestonicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grčke.

- Panatinaikos je bio aktivan na tržištu, klub je pokazao ambiciju da se vrati gde pripada i dođe ponovo do uspeha iz ranijih godina. Veliki i dobar izazov za sve nas. Imamo dobre igrače i tim, sjajnog trenera. Sve izgleda vrlo dobro i ovo je lepa šansa za sve nas – istakao je Papapetru.

O Partizanu i Željku Obrtadovića pričao je isključivo u superlativu.

- Na kraju dana, kada smo osvojili titulu u ABA ligi nismo želeli da odemo i svi smo plakali. Mnogi nisu znali hoće li se vratiti pošto im je isticao ugovor. Zbog toga smo odlučili da napravimo zajedničku fotografiju, da imamo uspomenu na ono što smo napravili. Čujemo se stalno, bez obzira na to što su neki promenili klubove. Sve je bilo tako sjajno, za navijače, Partizan koji se vratio u Evroligu i zbog titule. Bila je jako uspešna sezona – jasan je Papapetru.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Papapetru: Plakali smo posle titule i nismo hteli da odemo, Obradović je košarkaški bog

Izvor: B92, 28.Avg.2023

Grčki košarkaš Joanis Papapetru govorio je o svom odlasku iz Partizana...Grk se trenutno nalazi u Manili, gde sa nacionalnim timom igra na Mundobasketu, a osvrnuo se na prethonu sezonu u kojoj je nastupao za beogradske crno-bele sa kojima je uzep titulu u ABA ligi...“Sjajan je osećaj posle titule,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.