NEĆEMO DA IGRAMO! Ovaj igrač Partizana je obavestio sudije da se crno-beli ne vraćaju na teren (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 20:15

NEĆEMO DA IGRAMO! Ovaj igrač Partizana je obavestio sudije da se crno-beli ne vraćaju na teren (VIDEO)

Prekid na Banovom brdu.

Skandal i bruka na Banovom brdu. Derbi između Čukaričkog i Partizana koji je mnogo toga mogao da u borbi za plasman u kvalifikacije za Ligu šampione doneo je nemile scene, nekoliko prekida zbog divljanja navijača, paljenja baklji zbog čega je usledilo odlaganje utakmice za 24 sata.

Utakmica je prekidana nekoliko puta u prvih 15 minuta, da bi posle sukoba navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana i žandarmerije, sudija Milan Mitić poslao igrače oba tima u svlačionicu.

Tada je počelo sa pražnjenjem tribina i očekivalo se da se susret nastavi.

Ipak, fudbaleri Partizana nisu hteli da se vrate na teren, a sada je isplivao i jedan zanimljiv snimak na kom, golman crno-belih Nemanja Stevanović saopštava sudiji Milanu Mitiću da igrači parnog valjka ne žele da u ovakvim uslovima nastave da igraju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

pic.twitter.com/FVSER3rRm9

— Grobar (@GrobarToma) April 11, 2023

Na kraju je dogovoreno da se utakmica nastavi u sredu od 18 časova na Banovom brdu, a igraće se od 22 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.