Miler dolazi u Partizan

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miler dolazi u Partizan

Američki plejmejker Patrik Miler uskoro će potpisati ugovor sa Partizanom, nezvanično je potvrđeno Sport klubu. Dogovor je postignut i pitanje je trenutka kada će 25-godišnji košarkaš zvanično postati igrač tima iz Humske.

Miler je ovog leta igrao za ekipu Leones de Santo Domingo u LNB ligi u Dominikanskoj Republici. U 24 utakmice prosečno je beležio 18.2 poena, 2.9 skokova i 6.3 asistencije i pomogao je timu da se plasira u finale plej-ofa.

Izvor: You Tube
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Amerikanac je prošle sezone bio član Siuks Fols Skajforsa u razvojnoj NBA ligi i u 42 meča imao je prosečan učinak od 16.3 poena, 3.2 skoka i 5 asistencija.

Studirao je na Univerzitetu Tenesi Stejt (2010-14), a u Evropi je igrao za turske timove Bešiktaš (2014/15) i Ješilgirešun (2015).

Izvor: You Tube

Partizan je ovog leta skoro potpuno renovirao tim i od starosedelaca trener Miroslav Nikolić može da računa samo na Novicu Veličkovića, Vanju Marinkovića i Mihajla Andrića, dok su novajlije Najdžel Vilijams-Gos, Aleksandar Aranitović, Marko Pecarski, Tom Vilson, Obrad Tomić, Strahinja Gavrilović, Marko Čakarević i Andreja Stevanović.

Očekuje se da ugovor potpiše i nekadašnji centar crno-belih Đoko Šalić koji već neko vreme trenira sa timom iz Humske.

Izvor: You Tube

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

POJAČANjE U HUMSKOJ: Patrik Miler novi plejmejker Partizana (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2017

Američki plejmejker Partik Miler uskoro će potpisati ugovor sa Partizanom, nezvanično je potvrđeno Sport klubu Američki plejmejker Partik Miler uskoro će potpisati ugovor sa Partizanom, nezvanično je potvrđeno Sport klubu. Dogovor je postignut i pitanje je trenutka kada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.