Nije gotovo - Partizan dovodi još jednog američkog plejmejkera

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije gotovo - Partizan dovodi još jednog američkog plejmejkera

U pitanju je Patrik Miler koji je igrao u razvojnoj ligi prošle sezone

Američki košarkaš Patrik Miler trebalo bi da bude novo pojačanje Partizana na poziciji plejmejkera.

”U pregovorima smo sa njim i trebalo bi sve da bude u redu što se tiče potpisa”, rekao je sportski direktor crno-belih Dragan Todorić za MOZZART Sport.

Miler u Partizan dolazi iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << razvojne NBDL lige gde je igrao za ekipu Sijkus Folsa i prosečno beležio 16,3 poena i pet asistencija po utakmici.

Ovaj košarkaš ima 25 godina i visok je 185 centimetara. Izuzetno je fizički jak i voli da ide na prodor. Studirao je na univerzitetu Tenesi Stejt.

Inače, on već ima iskustvo igranja u Evropi jer je nastupao za turske klubove Bešiktaš i Jesilgirešun. Tokom Letnje lige ove godine igrao je za Čikago.

Miler je drugi Amerikanac u timu crno-belih za novu sezonu, jer je prethodno stigao i Najdžel Vilijams Gos koji može da pokriva i pozicije jedan i dva.



(FOTO: Printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Miler dolazi u Partizan

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2017

Američki plejmejker Patrik Miler uskoro će potpisati ugovor sa Partizanom, nezvanično je potvrđeno Sport klubu. Dogovor je postignut i pitanje je trenutka kada će 25-godišnji košarkaš zvanično postati igrač tima iz Humske...Miler je ovog leta igrao za ekipu Leones de Santo Domingo u LNB ligi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.