POJAČANjE U HUMSKOJ: Patrik Miler novi plejmejker Partizana (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2017, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANjE U HUMSKOJ: Patrik Miler novi plejmejker Partizana (VIDEO)

Američki plejmejker Partik Miler uskoro će potpisati ugovor sa Partizanom, nezvanično je potvrđeno Sport klubu Američki plejmejker Partik Miler uskoro će potpisati ugovor sa Partizanom, nezvanično je potvrđeno Sport klubu. Dogovor je postignut i pitanje je trenutka kada će 25-godišnji košarkaš zvanično postati igrač tima iz Humske. Amerikanac je prošlu sezonu proveo u NBA G ligi, preciznije u ekipi Sijuks Folsa za koju je na 42 meča prosečno postizao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 16.3 poena uz 5 asistencija po utakmici. Miler je studirao na univerzitetu Tenesi, a svoje prve profesionalne minute odigrao je u Bešiktašu, koji je napustio posle nekoliko meseci i prešao u Jesilgiresun.Igrao je i za Teksas Ledžends, kao i u Dominikanskoj Republici za Leones Santo Domingo, takođe sa sjajnom statistikom od 18.2 poena i 6.3 asistencija po utakmici.
Pogledaj vesti o: Partizan,   NBA

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U HUMSKOJ NE MIRUJU: Partizan angažovao novo mega pojačanje (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2017

Samo dan posle potpisa ugovora sa Novicom Veličkovićem, to je učinio i MVP Košarkaške lige Srbije, povratnik u Humsku, Marko Čakarević, ali izgleda da to nije sve kada su pojačanja Partizana u pitanju.. . Pojedini strani mediji preneli su informaciju da su crno-beli blizu angažovanja Patrika...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.