Mijailović: Partizan pokazao da je spreman za Evroligu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020, 16:12

Mijailović: Partizan pokazao da je spreman za Evroligu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da su košarkaši Partizana ove sezone pokazali da su spremni za Evroligu.

Mijailović je u intervjuu za grčki SDNA govorio o povratku crno-belih u Evroligi i da li postoji rok do kada bi to trebalo da se dogodi.

"Ima mnogo "ako" u tom pitanju i mnogo otvorenih tema. Celokupna Evroliga se nada da ce se sezona završiti na terenu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << samo smo o tome pričali. Šta će se desiti ako se sezona otkaže, ko će igrati, u kakvom formatu, to je nešto što što moramo da ostavimo za slučaj "ako se desi". Nema roka, ali sam uveren da smo spremni za Evroligu već sada. Mislim da smo to pokazali", rekao je Mijailović za SDNA.

Partizan je pre prekida sezone bio lider u ABA ligi, dok je u Evrokupu izborio prednost domaćeg terena pred četvrtfinale protiv Uniksa.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mijailović: Partizan pokazao da je spreman za Evroligu

Izvor: RTS, 10.Maj.2020

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da su košarkaši Partizana ove sezone pokazali da su spremi za Evroligu. Govorio i o sezoni koja je prekinuta, o treneru Trinkijeriju ali i o ambicijama kluba koji želi da povrati slavne dane. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.