Mijailović: Partizan pokazao da je spreman za Evroligu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da su košarkaši Partizana ove sezone pokazali da su spremi za Evroligu. Govorio i o sezoni koja je prekinuta, o treneru Trinkijeriju ali i o ambicijama kluba koji želi da povrati slavne dane.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je u intervjuu za grčki SDNA govorio o povratku crno-belih u Evroligi i da li postoji rok do kada bi to trebalo da se dogodi.

"Ima mnogo "ako" u tom pitanju i mnogo otvorenih tema. Celokupna Evroliga se nada da ce se sezona završiti na terenu i samo smo o tome pričali. Šta će se desiti ako se sezona otkaže, ko će igrati, u kakvom formatu, to je nešto što moramo da ostavimo za slučaj "ako se desi". Nema roka, ali sam uveren da smo spremni za Evroligu već sada. Mislim da smo to pokazali", rekao je Mijailović.

Partizan je pre prekida sezone bio lider u ABA ligi, dok je u Evrokupu izborio prednost domaćeg terena pred četvrtfinalne protiv Uniksa.

Mijailović je govorio i o sezoni koja je prekinuta, o treneru Trinkijeriju ali i o ambicijama kluba koji želi da povrati slavne dane. 

Nadovezujući se na nedavne konstatacije Andreje Trinkijerija o Partizanu i njegovoj bogatoj istoriji Mijailović je posebno istakao veliku podršku nekadašnjih igrača. 

"Kuća slavnih koju imamo... to novac ne može da kupi. to je nešto što čini ovaj klub posebnim. Ljudi vole Partizan i deo su porodice doživotno. Kao i u svakoj porodici deca vole da vide svoje poznate pretke i da uče nešto od njih. Nekad i bacanje koske sa idolom je ekstra motivacija za mladog igrača. Moj odnos sa njima je zasnovan na poštovanju i poverenju i ponosan sam na podršku Kićanovića, Obradovića, Danilovića".

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво