Mihajlović: Partizan može da izgubi titulu, a ne da je Zvezda osvoji

Izvor: Blic, 30.Apr.2013, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Partizan može da izgubi titulu, a ne da je Zvezda osvoji

Posle Partizanovih kikseva i serije Crvene zvezde od šest uzastopnih pobeda, sve je izvesnije da će odluka o novom šampionu Jelen superlige "pasti" u derbiju, a aktuelnu situaciju u borbi za tron prokomentarisao je i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović.

"Ponoviću ono što sam ranije rekao. Partizan može samo da izgubi titulu, ne mogu crveno-beli da je osvoje. Imali su crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 11 bodova prednosti, a sad je ta razlika svedena na samo dva. Dobro je to za srpski fudbal, prvenstvo će biti zanimljivo do samog kraja, derbi će odlučivati ko će biti prvak", rekao je Mihajlović za "Sportski žurnal".

On smatra da je Crvena zvezda trenutno u boljoj situaciji iako i dalje ima dva boda zaostatka za večitim rivalom.

"Mislim da je pritisak veći na Partizanu. Zvezda nema šta da izgubi, već je napravila malo čudo. Crno-beli su prokockali veliku prednost i zato će sad svaku utakmicu igrati pod pritiskom", smatra Mihajlović.

On se osvrnuo i na sukobe u taboru Partizana, pošto se na treninzima Marko Šćepović sukobio sa Lazarom Markovićem i Aleksandrom Mitrovićem.

"Čuo sam da je nešto bilo na treningu Partizana. Razgovaraću sa Šćepovićem, Markovićem i Mitrovićem u vezi sa tim incidentom, želim od njih da čujem šta je i kako je zaista bilo, a ne iz medija. Želim da saznam istinu, jer su informacije različite. Ako mi nešto ne bude bilo jasno iz razgovora sa njima trojicom, pozvaću i Vermezovića. U svakom slučaju ovo su stvari koje mora da reši klub, a posle toga ja ću se ponašati u skladu sa tim", zaključio je selektor "orlova".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.